Brodd Innebandy – FLEST mulig, LENGST mulig

Morten Askø, fra Brodd i hard duell med to Sandnes spillere.
Del på Facebook
Brodd Innebandy ble stiftet i 2010 etter at innebandy delen ble skilt ut fra Brodd IL og har siden oppstart hatt fokus på trivsel og inkludering.

Av Kjell Hugo Løvås

Mange av senior spillerne som var i oppstarten er fremdeles aktive på både spiller, styre og trener siden.

De senere årene har klubben satset mer og mer på barn og ungdom, med egen barne og ungdomsansvarlig i klubben hvor rekruttering av barn/ungdom, samt foreldretrenere står sentralt. Andreas avholder bl.a. innebandy økter i gymtimene og turneringer for skolene i nærmiljøet.

Nytt for året er at vi har startet opp et jentelag for 8. til 10. klasse. De startet opp i mars med trening og pizzafest, hvor 6 jenter møtte opp, med håp om økning utover året. Det er gratis å delta frem til sommeren, med kun kr. 100 i medlemskontingent og ingen treningsavgift ut året. Vil du bli med her, så meld inn via Spond kode: VLVBO eller send oss en e-post.

Klubben arrangerer hvert år Stavanger Open, sammen med Stavanger Innebandyklubb, hvor man siste helg i april samler rundt 2000 spillere i alle aldre til en turnering over to dager. Her er det også mulighet for kompislag å delta i en egen venne­liga. Dette året spilles turnering 27. og 28. april i hallene rundt Tjensvollkrysset.

Alle som ønsker å prøve seg med innebandy kan ta kontakt, så finner vi et lag som passer for både barn og voksne. Du trenger ikke å ha noe tidligere erfaringer med Innebandy for å bli med.

Det er ingen treningsavgift i oppstarten, og om man velger å fortsette med innebandy er våre trening og medlemsavgifter veldig lave i forhold til andre idretter. Brodd bruker midler vi får fra f.eks tippemidler og andre inntekter til å holde kostanden nede for våre medlemmer.

Eneste dugnaden vi har i løpet av sesongen er å be foreldre om å delta når vi arrangerer kamper eller minirunde turnering i Storhaughallen og Stavanger Open.

Siri, Mona, Maren og Selesta tok medalje i Stavanger Open i fjor.

Medlemskontingent og treningsavgift:

100,- i medlemskontingent + differensiert treningsavgift.

Treningsavgift:
Senior. Over 20 år       kr. 1100,-
Student                        kr.  700,-
Ungdom 13 til 19        kr.  600,-
Barn (inkludert
kølle og briller)           kr. 600,-

Brodd har på dugnad satt opp ny bane på Midjord i 2022. Utebanen blir mye brukt av barn og voksne vår og sommerstid. Ønsker man å leke seg på utebanen i sommer er det mulighet for å låne kølle og baller av oss i Brodd.

 

Adresse: Storhaughallen,
Søre Ramsvigvei 30,
4015 Stavanger.
E-post:
[email protected]
Telefon: 920 15 527
Hjemmeside:
www.broddibk.no

Treningstider:

Minirundelag:
Jenter 1. til 7. klasse
Gutter 1. til 5. klasse
Mandag 18.00 til 19.00
Onsdag 16.30 til 17.30

Gutter 13:
Mandag 19.00 til 20.30
Onsdag 17.30 til 19.00

Gutter 15:
Mandag 19.00 til 20.30
Onsdag 17.30 til 19.00

Jenter (8.-10. klasse):
Onsdag 17.30 til 19.00

Damer:
Mandag 20.30 til 22.00
(Hetlandshallen)
Onsdag 19.00 til 20.30

Herrer:Mandag 19.00 til 20.30
(Hetlandshallen)
Onsdag 19.00 til 20.30

Foreldre / mosjonist:
Torsdag 20.00 til 21.00
St. Svithun ungdomsskole

Norges Bandyforbunds oppstart i korte trekk

De første innebandykøll­ene ble importert til Norge fra USA i 1972. I starten ble innebandy sett på som en treningsmåte for bandyklubb­ene i sesongen uten is. For å øke rekrutteringen ble innebandy innført i skoleverket, og interessen fra både lær­ere og elever var stor. Alle som har gått på skole etter 1972 har deltatt i innebandy. Skolemesterskapene som ble arrangert av Norges Bandyforbund ble meget populære. Tidligere rektor ved Norges Idrettshøgskole, Per Wright, blir sett på som personen som introduserte innebandy i Norge.

I 1988 ble innebandyseksjonen dannet i Norges Bandy­forbund. Dette ble starten på en ny idrett. I de første årene ble det laget et enkelt regleverk og det første uoffisielle NM i innebandy ble avholdt i 1988