Design og vintagemarked

Del på Facebook
Er du glad i gjenbruk, fin vintage, billige bøker og snurrepiperier? Lørdag 29. juli fra klokka 12 til 16 er dagen for gode bruktkjøp i Pedersgata og på Nytorget. Hva med å starte hos Moderne Vintage i øst?

Sigrid Bækholt [email protected] 

Moderne Vintage

Nylig påfyll av LP-plater

– Akkurat nå har jeg noen fine utemøbler, veggseksjoner i alle varianter, lekre danske lamper og påfyll av LP-plater, sier Svein Brunstad fra Moderne Vintage.

– Moderne Vintage i Harald Hårfagres gate 9 er det rette stedet for deg som liker retro-møbler og designklassikere. Her kan du også gjøre fine funn av lamper, glass, stentøy og porselen. Ta turen til denne perlen av en butikk, oppfordrer Mary-Ann Astrup som er markedsansvarlig for Pedersgata Utvikling.

Kinkeliane

Gøyale og lekne designplagg i de fineste stoffer til både barn og voksne finner du i Nedre Dalgate 62 hos Kinkeliane. Her blir det også spesialtilbud på barnetøy denne dagen.

https://storhaugbydelsavis.no/2022/08/30/kinkeliane-en-bitteliten-tekstil-og-mobelbutikk/

– Bloom Concept/ We the bloom

Bloom Concept/ We the bloom

– Bloom Concept/ We the bloom i Pedersgata 44 prepper butikken med vintageklær og diverse tilbehør i tillegg til et nydelig utvalg av produkter laget av kvinner for kvinner, deilig kaffe, te, såper, parfyme og nydelige kjoler, myke T-skjorter, sokker, håndlaget keramikk med mer, forteller Mary-Ann. https://webloom.no/

Pedersgata 27

I Pedersgata 27 blir det salgsutstilling med bilder, malerier, bøker og kort.

Storhaugdamene Siri Jeanett Pedersen (med mor Brit Sæloter Pedersen) og Camilla Irmelin Myklebust stiller ut sine fargerike bilder. Her kan du lett finne noe fint til å ha på veggen hjemme eller noen løgne kort du kan glede andre med. – Vi har plass til flere, sier Siri. Send melding! Helst på insta: _siri_jean

Løvås Bruktbu

Løvås Bruktbu i Pedersgata 25 lover ekstra gode priser på massevis av bøker. Hver dag fylles fortauet med brukte bok- og filmskatter som gir en koselig stemning i gata. Mangler du en bok, DVD eller et blad til samlingen din, er det stor sjanse for at du finner den her.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057477008527

Stas og Fjas Gjenbruk

Stas og Fjas Gjenbruk i Langgata 2 har masse forskjellig secondhand og utrolig mye flotte gjengbruksartikler til greie priser. Reneste snopebutikken for gjenbruks-fans i alle aldre. Bruktbutikken leier ut stands, skuffer og hyller hvor du kan stille ut tingene dine for salg.
https://www.stasogfjas.no/

Matros Bar

Hos Matros Bar selges bra vintage og merkeklær til både han, hun og hen samt at det er åpen bar. Bildet av Stian Robberstad og Katrine Lilleland foran Pedersgata 6 er fra februar 2022.
https://storhaugbydelsavis.no/2022/04/05/lokalt-vannhull-matros-bar/
https://www.facebook.com/matrosbar

Nytorget 12

– Vi rigger til med 14 boder i den gamle urmakerbutikken på Nytorget 12, forteller Mary-Ann. – Der vil man blant annet finne både vintage og secondhand klær, diverse tilbehør, men også lamper, ringer laget av gamle sølvskjeer, flotte krus med mye mer. Det ble fort helt fullt så vi har utvidet!

Martinique

Det blir 5 boder i 2. etasje på Martinique. Der vil du f.eks. finne flotte krus, kort og plakater med Stavanger by-motiv designet av Silje Torgersen.
https://www.facebook.com/SiljeDesign/
Knusbart lager lamper og oppsatser av gammelt glass og ringer av gamle sølvskjeer.
https://knusbart.no/

Det er også tradisjonsrikt bruktmarked med fine bruktfunn på Nytorget denne lørdagen.
Vil du selge noe selv?
https://www.stavanger.kommune.no/vei-og-trafikk/torg-og-uterom/torg-handel-og-stands/

https://www.facebook.com/pedersgata