En svært etterlengtet ferskvaredisk

– Ny take away med catering og delikatesser, bl.a. norsk tradisjonsmat, åpner i Pedersgata 55 fredag 1. november, forteller Roar Jørgensen. Navnet er Pølsevev.
Del på Facebook
– Hos oss blir det ferskvaredisk med norsk tradisjonsmat som lapskaus, ertesuppe, komler med dott og baconterninger, baconpannekaker og ekte kjøttpølser (som heter Svenneprøven), frister Roar Jørgensen. – Men også mer internasjonale hjemmelaga retter som bacalao og spaghetti bolognese.

Sigrid Bækholt [email protected]
Foto Sigrid Bækholt

– Maten skal være av samme type som mor laga før, forteller Roar. – Morten Birkeland, som bor rett i nærheten, bidrar med bagels. Morten er daglig leder på Foodloose i Kirkegata og drev tidligere Bagel Buddy.

Hva med pris og åpningstider?

– Vi åpner fredag 1. november og vil ha åpent hverdager fra klokka 8-18 og rundt middagstid i helg­ene. Jeg lover fenomenal kvalitet, gode råvarer og priser litt høyere enn i matbutikkene, sier Roar.

Panzanella Pizzeria har flyttet og åpnet i slutten av september restaurant og take away i Pedersgata 7. Panzanella eier lokalet i nr 55.

Menyen er i ferd med å bli klar og viser foreløpig pannekaker med bacon, lapskaus, servelat, rekesalat, roastbiff, gul kake og Stingkake.