Nevlands 50 år

Nevlands i Pedersgata 93. Bilverkstedet var tømt for biler og fylt med dekkete border og ballonger da 50 års jubileeet ble feiret lørdag 14. oktober.
Del på Facebook
Verkstedet var ryddet og løftebukken gjort om til scene for Espen Hana, Rune Bjerga og Bjørnar Berg som ledet festen.

Sigrid Bækholt
[email protected]

Norges beste skolekorps underholdt. Stemningen var på topp da Espen Hana entret scenen. Dette er faktisk et høydepunkt i min karriere, sa Espen Hana. Å synge denne sangen om Jensen i nummer 99 sammen med Nylund skolekorps i Nevlands verkstedhall! Espen vokste opp i nummer 100 og var ofte på bilverkstedet som barn. Den gang hadde denne stribå av gadå det tøffaste rockemiljø og litt elendighet, fortalte Espen. Nå e gadå det hippaste, kulaste strøg, nærmest et hipsterreservat.

– Da far overtok bygget for femti år siden var det en blanding av bilverksted av den gamle sorten og trykkeri som laget iddiser for Bjelland, fortalte Tronn Nevland. Før det huset bygget hermetikkfabrikken Stavanger-Fjord Packing.

Nå for tiden tar verkstedet service og EU-kontroll på alle bilmerker.