Min mikrosalsafabrikk

Patricia Mendez i sin lille mikrosalsafabrikk hvor hun lager tre typer salsa, maistortilla, autentisk meksikansk mat og taco med lokale råvarer.
Del på Facebook
Casa Salsitas har meksikansk street taco, egne salsas og ferske tomatillos fra Finnøy.
Sigrid Bækholt
[email protected]

 I mai i fjor åpnet Patricia Mendez Casa Salsitas – en taco take away – i Pedersgata 23. – Vi tilbyr ekte meksikansk street taco basert på våre egne salsas fra Salsitas. Jeg har endret litt på konseptet. Vi selger også ferske tomatillos som vi dyrker på Finnøy.

 Hva lager du?
– Jeg produserer tre forskjellige typer salsa som selges direkte fra min Casa Salsitas i Pedersgata. De selges også i Meny butikker. Fra onsdag til søndag lager og selger jeg forskjellig meksikansk mat og taco i helgene. Alt basert på salsa og smak, forklarer Patricia.

 Blir det noe spesielt til De dødes dag?
– Fra fredag og frem til første uka i november vil vi lage og selge de dødes brød. Det er ett søtt brød som brukes tradisjonelt i Mexico i slutten av oktober og begynnelsen av november. Jeg samarbeider også med Siddis Gelato og tilbyr Pan de Muerto gelato (is med de dødes brød).

Pan de Muerto gelato (is med de dødes brød).

 

Pan de Muerto (de dødes brød).