Kjenner du en ildsjel som bør hedres?

Hanne Nøland, årets ildsjel 2021.
Del på Facebook
Hvem fortjener å bli Ildsjel Storhaug 2022? – Vi trenger DIN hjelp til å få tak i ildsjelene, så nominer i fleng, oppfordrer Helge Dagfinn Andersen. – Vi vil vise fram og hedre hverdagsheltenes frivillige innsats, gi dem et ansikt!

-Ildsjel-prisen ble opprettet for å hedre noen av de mange som står på som frivillige, forklarer Stig Fagerland. -Vi oppfordrer beboere på Storhaug til å nominere gode kandidater til denne fine og varme prisen, sier Vera Britt Sommer. -De som nomineres trenger ikke nødvendigvis å ha bidratt over flere år. Vi vil gjerne også fange opp hva som skjer i bydelen akkurat nå for tiden, supplerer Helge Dagfinn.

Det er lett å nominere

– Alle kan nominere verdige kandidater og på den måten vise mangfoldet i bydelens frivillige innsats. Folk som har vært nominert tidligere kan nomineres på ny, sier Stig Fagerland. -Husk å nominere den eller de du setter ekstra stor pris på innen 15. november. Nominasjoner sendes på epost til [email protected]. Skriv 3-5 setninger om din nominerte og legg ved et bilde. Les mer om ildsjelprisen på facebooksiden Ildsjel Storhaug.

Festarrangement for ildsjeler

– I år kan vi heldigvis hedre alle de nominerte igjen! Det gjør vi på et arrangement i Kvitsøygata 3 tirsdag 29. november klokka 19. Dette arrangementet er åpent for alle, sier Helge Dagfinn Andersen. Da blir det presentasjon av nominerte ildsjeler og underholdning med Nina Næsheim.

Tidligere vinnere

Prisen ble opprettet i 2017. Andreas Vollan ble hedret for sitt engasjement for bl.a. friområdet Emmaus. I 2018 fikk Kyrre Sandven og Eirik Tjørhom pris for sin innsats for Brodd fotball, Gunn Mari Surdal for sin lange innsats for TV-aksjonen (2019), Terje Rønnevik for sin allsidige kulturinnsats (2020) og Hanne Nøland for å instruere bevegelse og trim i Storhaughallen ukentlig (2021).