Elefantteateret for de aller yngste

Bildet er fra dybwikdans’ forestilling Lulla. Dette er en av forestillingene som skal spilles i Elefantteateret høsten 2021. Foto: Tale Hendnes
Del på Facebook
Elefantteateret starter i Erfjordgata 8 i høst.

Initiativtakerne er dybwikdans som har jobbet med scenekunst for barn i 20 år og som har erfaring fra utallige turneer i Norge, Europa og Asia. Elefantteateret er spesialisert i scenekunst og musikalske opplevelser for de aller yngste. Denne gang er det barn fra 0-5 år som er hovedmålgruppen. -Huset skal fylles med kunstneriske opplevelser i øyehøyde, sier Siri Dybwik. -Målet er at teateret i løpet av få år skal kunne tilby et fantastisk kunstnerisk program for de aller yngste, sier Nils Christian Fossdal. Begge gleder seg til å bli kjent med barnefamilier på Storhaug og ellers i Stavanger.