Knut O. H. Bergesen (37)

Del på Facebook

 

Parti: Høyre
Yrke/arbeid: Restaurantør
Sivilstand: Gift, en sønn
Bosted: Ramsvig

Hvor lenge har du vært politiker?
Jeg meldte meg inn i Høyre for fem og et halvt år siden og sto på lista ved kommunevalget i 2015. Jeg er fast medlem i og leder Høyrefraksjonen i Storhaug kommunedelsutvalg.

Hva skjedde/hvordan valgte du parti?
Mine forfedre hørte til i Høyre og så er det partiet som jeg er minst uenig med. Jeg ønsket også å være en stemme innad for utelivsbransjen. Næringspolitikk, oppvekst og sysselsetting er det som står mitt hjerte nærmest.

Når trives du best som politiker?
Når vi etter gode diskusjoner finner løsninger på tvers av partigrensene som er det beste for bydelen. En god debatt eller diskusjon er aldri å forakte. Samtidig er det lærerikt å jobbe med hvordan samfunnet styres og knytte bekjentskap man gjerne ellers ikke ville fått.

Hva er dine ønsker for Storhaugs framtid?
En bra plass å vokse opp, bo og jobbe. At det ikke blir for mye blokker men fortsatt mangfoldig befolkning og bebyggelse med kort vei til både det landlige og til sentrum. At vi ikke får minibydeler i bydelen.

Ditt yndlingssted i bydelen? Hvorfor?
Vi har de flotteste turmulighetene i regionen. Da mener jeg turstien fra Breivik til Strømvik. Ett sted i bydelen som så å si alle har tilgang til, et fristed i flotte omgivelser. Den bruker jeg mye, ofte med hunden som er veldig glad i sjøfugl. Jeg bor veldig landlig, flott og fredelig, med kort vei til absolutt alt.