Stig Fagerland (33)

Stig Fagerland
Del på Facebook

Parti: Senterpartiet (Sp)
Yrke/arbeid:
Butikksjef Extra Lervig
Bosted: Siriskjeret

Hvor lenge har du vært politiker?

Jeg sto på lista ved kommunevalget i 2019 og fikk fast plass i Storhaug kommunedelsutvalg.

Hva skjedde/hvordan valgte du parti?

Det var den internasjonale politikken jeg var mest enig i og meldte meg inn sentralt for 8 år siden. I Stavanger har jeg vært med i 3 år, også i styret. Vi har et veldig godt miljø og tar godt imot nye medlemmer. Alle kan være med når vi tar avgjørelser på formøter. Jeg vil gjøre hverdagene for folk bedre og bidra til utvikling av Storhaug. Sp er kanskje et litt kjedelig parti, men vi har fornuftige og gode løsninger.

Når trives du best som politiker?

Når jeg snakker med folk. Og jeg snakker med veldig mange! Da får jeg greie på veldig mye og hva storhaugfolk er opptatt av. Byggeprosjekter, brannstasjon og ny skole. Mange er ikke fornøyd med kjøremønsteret. De føler seg ikke hørt og misliker at det stenges for å kjøre nordover fra Siriskjær.

Hva er dine ønsker for Storhaugs framtid?

At vi blir en urban bydel med alle fasiliteter vi trenger rett i nærheten. At området rundt Badedammen får flere butikker og kafeer. At folk ikke bare bor her, men også bruker bydelen.

Ditt yndlingssted i bydelen? Hvorfor?

Hver dag etter jobb jogger jeg turstien til Strømvig og tilbake igjen. Alle vennene mine bor på Storhaug så det blir mange hyggelige rusleturer. Og så har jeg verdens beste arbeidsplass med gode kollegaer og kjekke kunder!