Storhaug lyser i mørket

Foto: Frank Robert Olsen
Del på Facebook

I dag er årets korteste dag med den lengste natt. Allerede i morgen er det 5 sekunder mer dagslys. Vintersolverv og solsnu har blitt feiret som en viktig symbolsk dag, med festivaler, religiøse seremonier, samlinger og dans. Vi ser fremover mot lysere tider.

Mørketiden er også vakker! Storhaug fotoklubb har tatt bilder med temaet Lys i mørket. Takk for de flotte bildene! Storhaug fotoklubb er en møteplass for alle som har en lidenskap for fotografering og har rom for alle, uansett ferdigheter og utstyr. De treffes tirsdager annenhver partalluke i Kvitsøygata 3. Se facebooksiden Storhaug Fotoklubb.

Foto: Frank Robert Olsen

Foto: Frank Robert Olsen
Foto: Ieva Paberzyte
Foto: Ieva Paberzyte
Foto: Ieva Paberzyte
Foto: Ieva Paberzyte
Foto: Ieva Paberzyte