Lokalt

Consulatet flytter inn i Varmen

Consulatet er et fellesskap av lokale kulturarbeidere som har holdt til i Hillevåg, men som i forrige uke flyttet inn i Dokkgata 7.

Sigrid Bækholt [email protected]

– Vi var på Kvalaberg i nesten 11 år. Men så skulle Felleskjøpet rive for å bygge nytt lager. Heldigvis har vi nå fått leie lokaler av Leif Solland. Det er vi veldig glade for. For første gang har vi også sendt søknad og fått økonomisk drahjelp fra kommunen. Dette gjorde relokaliseringen mulig, forklarer Mia Koch. – Vi ville ikke ha noe strigla og setter pris på gamle bygninger. Størrelsen gjør at det også blir plass til flere, sier Benjamin Hicket­hier. –  6 nye kommer inn sammen med oss. Consulatets formål er ikke å tjene penger, men å legge til rette for at kulturaktører kan utøve og ha en levelig inntekt. Vi har fått gode råd fra blant annet Gunnar Roalkvam, kultur­sjefen og Brønnøysundregisteret. Nå skal vi organisere oss som et sam­virke. Det passer vel godt i akkurat dette om­rådet, sier Benjamin.

Consulatet omfatter:

Kjetil Brandsdal: Musiker, silketrykk og design.
Mia Koch: Kostymedesigner. Mias Kostymelager/utleie.
Benjamin Hickethier: Grafisk designer og Riso trykkeri.
Lena Skår Størseth: Smykkedesigner. Less Design.
Torger Svindland: Billedkunstner.
Jan-Morten Iversen: Musiker/lyd
Sindre Bjerga: Musiker/lyd
Espen Birkedal: Tegner og kulturarbeider
Anette Gellein: Billedkunstner
Line Lønning: Grafisk design/broderi (Pryd)
Stine Janvin Motland: Utøver/komponist
Morten J. Olsen: Musiker
Fredrik Hana: Film

Vis mer

Relaterte artikler

Legg att eit svar

Sjekk også
Close
Back to top button