Katrine Lilleland (46)

Katrine Lilleland (46)
Katrine Lilleland
Del på Facebook

Parti: Miljøpartiet De Grønne (MDG)
Yrke/arbeid: Festivalsjef Stavanger Kammermusikkfestival, yogainstruktør
Sivilstand: Gift, to sønner, 2 katter
Bosted: Storhaug Vest

Hvor lenge har du vært politiker?

Litt over 1 år.

Hva skjedde/hvordan valgte du parti?

Jeg er miljø- og klimapessimist og er virkelig bekymret for barnas framtid. Jeg har stemt MDG i flere år. De kontaktet meg i fjor om jeg ville stå på lista til kommunevalget. Jeg forventet absolutt ikke å havne så langt opp at jeg kom inn som vara i kommunestyret. Jeg er takknemlig for alle som krysset meg av og skal gjøre så godt jeg kan for innbyggerne og framtiden til de unge.

Når trives du best som politiker?

Kontakt med innbyggerne! At de kommer med ønsker som vi kan gjøre noe med. Sammen gjøre Storhaug til en enda kjekkere bydel!

Hva er dine ønsker for Storhaugs framtid?

Jeg vil ha flere grønne lunger, tryggere omgivelser og mer lys. Vi har nok veier! Synlig politi som skal være lette å kontakte. Gode ungdomstilbud! Natteravner og dagravner og! At det er rent og ryddig og godt vedlikeholdt. Jeg er urban og elsker enveiskjøring i Pedersgata, de nye gatemøblene og vårt nye bydelssentrum i øst. Mitt ønske er at alle tar i bruk nærmiljøet; bruker våre lokale butikker, frisører, hudpleie, spisesteder, kulturen og rørleggere i Stavangers mest spennende bydel.

Ditt yndlingssted i bydelen? Hvorfor?

Parken foran Jivamukti Yoga! Jeg begynte der i 2008 og jobba på Tou Scene fra 2009-2015. De første årene var parken en skummel mørk og gruset parkeringsplass. Den er blitt et perfekt bilde på det beste med Storhaug; Tilgjengelig med kultur, mat, natur, historie og yoga, nærhet til alt! My happy place!