Federico Juarez Perales (34)

Federico Juarez Perales
Federico Juarez Perales
Del på Facebook

Parti: Høyre
Yrke / Arbeid: Siv. ingeniør i petroleumsteknologi
Bosted: 5 grader øst på Storhaug

Hvor lenge har du vært politiker?

Jeg meldte meg inn i Høyre rett før stortingsvalget i 2017 og har vært aktiv siden 2018. Jeg engasjerte meg på grunn av helse­systemet. Jeg skjønte og skjønner fortsatt ikke hvorfor man må vente så lenge for å få en avtale hos fastlegen og enda lenger for time hos spesialisten.

Hva skjedde/hvordan valgte du parti?

Jeg har alltid vært sentrum-høyre orientert og sjekket flere alternativer før jeg bestemte meg. Jeg sjekket programmene til Venstre, Arbeiderpartiet og Høyre. Høyres program tiltrakk meg mest. Jeg deltok på et par møter og bestemte meg for å bli medlem og aktiv.

Når trives du best som politiker?

Når jeg er ute i feltet, treffer folk og lytter til dem. Jeg vil høre hva de sier og sette meg inn i deres utfordringer.

Hva er dine ønsker for Storhaugs framtid?

Arbeidsplasser. Jeg vil at flere teknologi- og databedrifter etablerer seg på Storhaug. Og at det blir null toleranse mot kriminalitet.

Ditt yndlingssted i bydelen? Hvorfor?

På grunn av COVID-19 måtte jeg finne nye alternativer for å holde meg aktiv. En storhaugvenn foreslo en løpetur til Varden. Jeg ble straks veldig glad i Vardenbakken og brukte den hele sommeren til styrketrening sammen med venner. Det var nok plass, sol, frisk luft og den beste utsikten over hele Storhaug og deler av Ryfylke.