Liv og røre ved Badedammen

Del på Facebook

Nesten alle har vært i og ved Badedammen denne våren og sommeren. Det er et yrende liv! Barn og voksne fra Storhaug og hele Stavanger, ferieklubber, skoleklasser og barnehager. Unge kunstnere (KRA) som har etablert seg på Verven, Rimi/Imir scenekunst i Badehusgata, helsehuset som organiserer utetrening, nye aktiviteter i Dokken i Nedre Banegate og to nye badstuer som har dukket opp rett ved siden av.

Ville farkostene flyte? Oppgaven var å lage en båt som kunne padles av to elever på vannet. Materiale er kun papp og gaffatape. Båtene ble forseglet ved at de brukte to lag med eksteriørmaling. Elevene fra Bergeland VGS, kunst, design og arkitektur, hadde et spennende oppstartprosjekt i faget design og bærekraft. Og farkostene ble testet under stor ståhei i Badedammen
Ville farkostene flyte? Oppgaven var å lage en båt som kunne padles av to elever på vannet. Materiale er kun papp og gaffatape. Båtene ble forseglet ved at de brukte to lag med eksteriørmaling. Elevene fra Bergeland VGS, kunst, design og arkitektur, hadde et spennende oppstartprosjekt i faget design og bærekraft. Og farkostene ble testet under stor ståhei i Badedammen

 

-Vi lager benker og bord til KRA, sier Jan Erik Sundstrøm og Timur Øzdemir. De forteller at de bare bruker brukte materialer. Jan Erik vil gjerne utvide arealene i Dokken for alle som er interessert i å restaurere gamle møbler, drive med treskjæring, ja egentlig for de fleste som vil bruke hendene til å gjøre praktiske ting. -Jeg tar gjerne imot oppdrag, sier Timur.
-Vi lager benker og bord til KRA, sier Jan Erik Sundstrøm og Timur Øzdemir. De forteller at de bare bruker brukte materialer. Jan Erik vil gjerne utvide arealene i Dokken for alle som er interessert i å restaurere gamle møbler, drive med treskjæring, ja egentlig for de fleste som vil bruke hendene til å gjøre praktiske ting. -Jeg tar gjerne imot oppdrag, sier Timur.

 

Med få dagers mellomrom dukket det i sommer opp to forskjellige badstukonsepter innerst i Svankevigå.
Med få dagers mellomrom dukket det i sommer opp to forskjellige badstukonsepter innerst i Svankevigå.

 

KRA - Kunst Rom Arbeid – arrangerte vintagemarked med videoperformance, visuell kunst, musikk, spillekveld, kreativ workshop for barn m.m. siste helgen i august. Foto: Sandra Vidrequin.
KRA – Kunst Rom Arbeid – arrangerte vintagemarked med videoperformance, visuell kunst, musikk, spillekveld, kreativ workshop for barn m.m. siste helgen i august. Foto: Sandra Vidrequin.

 

Foto: Sandra Vidrequin.