Pop-ups, tagging og mye boss

Del på Facebook

Selve Badedammen er veldig godt ivaretatt. Der har det yrt av liv hele sommeren. Men jeg er ikke så glad for pop-up-installasjoner som ikke blir tatt vare på kort tid etter oppstart. Jeg tenker spesielt på urtekassene ved Kjelvene, hagekassene ved Johanneskirken og området her ved Dokken. Ustelte områder blir som en invitasjon til tagging, ennå mer boss og kriminalitet, sier Theresa Stavnem fra Badedammen.

– Vi som bor her i Øst synes dette er et fantastisk sted å bo, særlig nå på sommeren med Sjøparken med tilhørende herligheter. Medaljens bakside er forsøpling uten like, som helt klart forringer bokvaliteten for oss som bor her. Er det fint vær så flyter søpla, særlig i helgene, med knuste flasker, ølbokser, pizzaesker, matrester og emballasje om morgenen. Vi har brukt mye tid lørdags og søndags morgener på å rydde, og begynner å bli ganske lei. Det er alt for lite dunker utplassert, sier Margareth Paulsen fra Lervig.