CAMP STORHAUG

Kaisa Sol Fagerland, Magnus Tinnesand og Magnus Berge gjør salto i Emmaus.
Kaisa Sol Fagerland, Magnus Tinnesand og Magnus Berge gjør salto i Emmaus.
Del på Facebook

Tidenes første Camp Storhaug ble gjennomført i strålende sol og sommervarme fra 12-15 august. Ungdommene fikk prøve seg på sjonglering, slakkliner, enhjulssykkel, Stand-Up-Paddleboard (SUP), parkcour, lære om havet og fiske. Den siste dagen ble avsluttet med overnatting på Lindøy.

Foto: Sandra Vidrequin

– Det var kjekt å fiske, sove i lavvo, grille, spise all den gode maten, gå på slakkline, enhjullsykling og sjonglere. Smakeleken var gøy! Det var kjekt med SUP og lære om havet, sier Sunniva W. Friestad.

– Vi lærte mye. Det var veldig gøy å prøve SUP og Parkcour. Jeg likte veldig godt å grille fisken vi fisket og marshmellowsen. Det var kjekt å overnatte i lavvo på Lindøy fredagen og bli kjent med nye folk, sier Aslak W. Friestad.

– Alle dagene hadde fokus på fysisk, mental og sosial stressmestring i naturlige og lokale omgivelser, sier Kristian Fagerland. Han er kiropraktor med stor interesse for barns bevegelser, balanse og utvikling. Kristian er også ildsjel for Slakkfisk, et gratistilbud med slakkliner i Emmaus hver søndag.

– Vi har fått kjempegode tilbakemeldinger fra både barn og foreldre, forteller Kristian. -Dette er noe vi definitivt gjør igjen! Ingen savnet mobilen sin disse dagene! Barna imponerte meg med all sin nysgjerrighet og tøffhet for å prøve nye aktiviteter. Dette er fantastisk da endring er nøkkel til all læring.

– Campen hadde mange gode hjelpere på laget. Barna har fått mange gode øvelser og aktiviteter for stressmestring som de kan ta med seg videre i livet, forteller Pernille Wabakken.

Maya Telfer og Tale Kvie-Sande.
Maya Telfer og Tale Kvie-Sande.
Bak fra venstre: Aslak, Tobias og Michael. Midten fra venstre: Flora, Are, Magnus, Henning, Malin, Sunniva, Kaisa, Kristian, Noah, Mattias, Jesper, Martin og Eimund. Sittende fra venstre: Erlend, Leon, Pernille, May Kristin, Camilla, Tale, Maya, Magnus og Migel.
Bak fra venstre: Aslak, Tobias og Michael. Midten fra venstre: Flora, Are, Magnus, Henning, Malin, Sunniva, Kaisa, Kristian, Noah, Mattias, Jesper, Martin og Eimund. Sittende fra venstre: Erlend, Leon, Pernille, May Kristin, Camilla, Tale, Maya, Magnus og Migel.
Øvelser på Stand-Up-Paddleboard (SUP) ved Emmausstranda. Erlend Ruud-Larsen, Aslak W. Friestad og Mattias Fagerland. Foran til høyre instruktør Migel Angel Sanches Origel fra Myggen Surf School.
Øvelser på Stand-Up-Paddleboard (SUP) ved Emmausstranda. Erlend Ruud-Larsen, Aslak W. Friestad og Mattias Fagerland. Foran til høyre instruktør Migel Angel Sanches Origel fra Myggen Surf School.
– Det gøyeste med campen var å bade, stå på SUP og overnatte på Lindøy, sier Mattias Fagerland som gjør salto i Emmaus.
– Det gøyeste med campen var å bade, stå på SUP og overnatte på Lindøy, sier Mattias Fagerland som gjør salto i Emmaus.