Brodds sommerskole

Del på Facebook

-Sommerskolen ble en kjempesuksess med fullt hus og stormende jubel alle åtte ukene. Blide og glade barn i alderen 6 til 19 år fikk fylt sommeren med masse ulike fysiske aktiviteter. Trafikalt grunnkurs, mat & helse, forskerskole, turer i nærområdet, besøk på Oljemuseet, Freedome trampolinepark, en rekke turer til Godalen og mye annen moro med nye og gamle venner.

Vi er veldig takknemlige for at Stavanger kommune gav oss denne muligheten til å lage en fin sommer for masse barn og unge både fra bydelen og fra andre bydeler, sier Kyrre Sandven, daglig leder i Brodd Fotball. – Fokus for høsten er nå at barn – og unge skal i gang med ordinære fotballkamper, samtidig som vi sammen med resten av fotballnorge jobber for at resten av våre medlemmer (de som har fylt 20 år) også skal kunne begynne å trene som normalt og spille kamper. 2. september starter vi opp med nytt kull med ivrige fotballspillere født 2015 og 2016, som naturligvis deltar helt gratis som en del av Bli med-prosjektet.